Kuvan varsa ei liity postaukseen.

Vai on se pujo taas kukassa! Terveisiä vaan kaikille, jotka aloittavat aamunsa etsimällä silmiä päästä ja pärskimällä niin kuin minä. Näin se kesä saadaan pakettiin!

Iloa on liikenteessä monellakin elämänalueella. Olin eilen Hilpan kanssa vesiboksissa tapaamassa eläinlääkäriä. Saimme riviin tujummat ainekset, ja kaupan päälle kivan kanta-asiakasrepun. Edelleen korostan, että Hilppa on kyllä reilu tyttö, kun antaa roplata kipeää käpälää.

Liekö tähän liittyy seuraava tapahtumasarja. Menimme maneesiin harrastamaan kouluratsastusta, koska sitähän on ohjelmassa kisamuotoisesti sunnuntaina. Kyseessä on upgreidaus luokassa, sillä nyt päätimme mennä Helppo B:4 -ohjelman. Eihän siinä nyt mitään niin traagista ole, etteikö osattaisi. Pitää vaan ratsastaa paremmin ja sitten on se saakelin pitkä rata, joka on IHAN KAUHEAN PITKÄ. Liian pitkä, jos minulta kysytään. Muistanemme, mitä viime kesänä tapahtui? Etelä-Suomen humoristisin ratsukko viiletti kylki maassa pitkin rataa, toki alueen sisällä, mutta kuitenkin. Totaalinen fiasko kaikille muille paitsi katsojille.

Hienosti meni vm. 2019!
Koirakin katsoo, että onko tässä mittään järkeä.

Maneesissa oli ilokseni myös Emmä ja Käke (nimet muutettu), joilta sain vihiä ohjelmasta, sillä Emmä oli sen mennyt aiemminkin. Lähdettiin siitä sitten peräkukkoa paahtamaan kuviteltua rataa. Alku hyvin, alles klaar. Laukkaosiossa pitää mennä voltti. Kun oli se pitkä ratakin, niin ajattelin, että mennään vierekkäin, niin ei tule ruuhkaa. Siitäkös lemmikit innostuivat, ja MOLEMMAT lähti pierupukkihommalla sekoilemaan. Ihan kuin katrillissa! Katsojan näkökulmasta WOW, minun näkökulmastani PERSE.

Mietipäs Katja nyt, kannattaako sinne edes nousta?

Summa summarum, koko ratsastus oli yhtä tehokasta sekoilua. Ehdin katua raskaasti sitä, että osallistun johonkin saamarin koulukimaraan. Kostoksi menen viimeiset päivät maastoon!

Ja sitten ilouutisia! Ensinnäkin: menemme Teemu ”Ahteemu” Ahteen kanssa perjantaina studioon äänittämään lisää podcasteja! Ja toisinnäkin, pankaa sanaa kiertoon jos tykkäätte, sillä emme saa tästäKÄÄN harrastuksesta penaakaan, mutta aikaa menee. Jos siis mahdollisimman moni tykkää, se olkoon palkkamme! Podcastit löytyvät siis Radioplaysta.

Pysähtyminen sujuu. Kai sekin on parempi kuin ei mitään.

EDIT! Juuri saamamme tiedon mukaan (lapsi raportoi tallilta) neiti Hilppa Pyllypää on maksimaalisessa kiimassa ja tarjoaa itseään jokaiselle tallin ruunalle. Hän myöskin pierupukki-ryöstäytyilee pitkin kenttää. HUOH. Tervetuloa sunnuntai!