Arvatkaa mitä. Tässä on nyt kauhea riski, että mä alan päivittää useammin. Mitä siitäkin tulee? Sanomista.
Nyttenkin aion kertoa seuraavaa: käydessämme Hauholla Pullukkaa katsomassa, teimme myös tieteellisen kokeen varsan sukupuolesta. Äkkinäinen luulisi, että ultrattiin, mutta ehei. Eihän se ole kivaa. Tosi ammattilainen nykäisee hännästä jouhen ja varastaa jostain kultasormuksen. Sitten jouhi kiinnitetään kultasormukseen, ja kehitelmää roikotetaan tamman pyllyn yläpuolella. Mikäli kiikku alkaa keinua poikittaislinjassa, on varsa tamma. Jos taas keinu alkaa pyöriä, on kyseessä ori.

JA IHAN VOITTE ARVAILLA KUMPI SATTUI OLEMAAN TILANNE MEIDÄN PULLUKAN KOHDALLA. No nimenomaan! Mähän sanoin, että se on Pasi ja Pasit on oreja!

Pullukka oli kautta linjan hirveän onnellisen näköinen, riippumatta siitä, että me tultiin käymään. Hänen ulkotakkinsa pönkötti nätisti a-linjaisena mekkona hänen yllään. Hänen tarhaystävättärellään on laskettu aika neljä päivää ennen Pullukkaa. Saas nähdä! Jännäks pääsee!

Samaan aikaan Kirkkonummella, i Kyrkslätt. Vt. hevosemme aka Hyrrä aka Pistamiini on aivan sairaan kiva ratsastaa. Mulle alkaa pikku hiljaa valjeta, että mä en ehkä olekaan maailman huonoin ratsastaja, vaan Pullukka on vaan erityisen haastava ratsu. Yhtä jormaamista ja sepeämistä tämän tästä. Ikään kuin kiitoksena siitä, että olen jaksanut kuitenkin yrittää kaikki nämä vuodet, maailma (jumala?) antoi meille nyt käyttöön kopukan, jolla on KIVA RATSASTAA, EIKÄ SELKÄ TULE KIPEÄKSI. Ai tällaistakin on.

No mut ei kait siinä! Palaan taas kun keksin jotain nerokasta! Moi ny.