YHTEISTYÖSSÄ: Back on track

Okei, voi olla, että Suomi pääsee vihdoinkin pelaamaan futiksen EM-kisoissa (miehet), mutta mitä me tehdään kaikille näille ÖTÖKÖILLE? Herran tähden! Yhtenäkin iltana seisoskelin kentän laidalla varmaan kymmenen minuuttia katsellen tunteja, ja sen ansiosta raavin koko kotimatkan jalkojani. Ei herran tähden! Allergialääkkeet auttavat kutinaan juu, mutta entäs nuo kopukat? Miten ne jäävät henkiin kaikesta tästä? Hilpalla olen nyt käyttänyt Dr. Repeliä, mutta kun luen sen tuoteselostetta, käy ilmi, että siitä ei kannata ottaa huikkaa pahassakaan janossa. Myrkkyä on, ja kovaa myrkkyä. Käyttäisin pehmeämpiä keinoja jos ne toimisivat, mutta sellaista kokemusta ei valitettavasti ole.

”Kokeilin myös kyljelläni, toimii!” -Pullukka

On tässä toinenkin probleema. Kun Pullukan terveydentilaa selvitettiin lähinnä suolistotulehduksen osalta, tehtiin myös allergiatesti. Sepä näyttikin yllättäviä tuloksia: rouva on allerginen ÖTÖKÖILLE JA RAPSILLE. Enpä olis osannut aavistaa! Rapsi oli helppo pitää loitolla, mutta entäs Savon kesä? Ehei, kuulkaa.

Yhteys Back on Trackiin saattoi pelastaa rouvan kesän. Kävi nimittäin niin onnekkaasti, että heiltä oli ilmestynyt markkinoille vallan uusi tuote: HOITAVA ÖTÖKKÄLOIMI! BUZTER-niminen kesäjakku suojaa paitsi ötököiltä, sen welltex-ominaisuus hoitaa myös verenkiertoa ja lihasjumeja. Heijastava pinta pitää kuumuuden loitolla. Täydellistä! Saman tien tilaukseen.

”Terkut kesäsiirtolasta! Hyvä meininki!” Kuva: Jukka Vepsäläinen

Mitä rouvalle sitten kuuluu? Hän on juuri muuttanut Rouvien kesäsiirtolaan, jossa odotellaan porukalla otollista siementenistutushetkeä. Mitä ilmeisimmin se on käsillä ANY DAY NOW, sillä sain spermasta jo siirtomaksun! Herran pieksut, että jännittää. Kesäsiirtolan porukka laitteli jo kuvia rouvasta, eikä hän kyllä (taaskaan) kovin kärsivältä näyttänyt. Hengailee jättimäisen heinäpaalin kupeessa ja miettii omiaan. Luojan lykky, että tajusin mikä on Pullukan todellinen osaamisalue. Varsominen. Onhan se oikein hyvä hyppääjäkin, mutta varsominen siltä vasta sujuukin. Pullukka on viihtynyt maalla erinomaisesti, ja nyt, kun hänellä on uusi kesätakki, onni nousee ihan uudelle tasolle.

Moi! Saatan näyttää lihavalta, mut en oo! Kuva: Tiina-serkku

Lennistäkin tuli raporttia! On kuulemma juuri ylittänyt 160 cm:n rajapyykin, eli on jo nyt Hilppaa isompi. Jes. Lennihän on vasta kaksi, joten kasvaa vielä aimo harppauksen.

Hilpan elämä treenipirjona on alkanut tuhdisti! hieroja kävi, ja totesi kutakuinkin jokaisen lihaksen olevan jossain määrin jumissa. Sisso. Onneksi likka pääsee päivisin laitumelle rentoutumaan.

Kuva: Albert Virtanen for Autolle.com