Ohhoh, näinkö monta päivää vierähti, että kynä ei sauhunnut! No, sellaista se on yrittäjän arki! Monena saa olla.

Tapahtunut seuraavaa: Hilppa jäikin Vihtiin sunnuntaihin asti, sillä silloin kohteeseen tuli Geert Meersseman, joka on paitsi flaami, myös kiropraktikko. Jykke arvioi, että voipi olla hyväksi Hilpurille, joten asia pihvi. Pientä epäluuloisuutta oli havaittavissa hevosessa, mutta kaikki meni hyvin. Sekä pääkallossa että selässä oli jotain jumissa, mutta ei ole enää. Seuraavalla kerralla katsotaan onko vielä! Se on kuukauden päästä.

”Mitä sä äijä oikein meinaat?”

Mutta se perjantai! Kävin siis ratsastamassa omaa hevostani perjantaina Vihdissä. Heti alkuun tuntui, että energinen on, kyllä. Kuusi päivää urheilua takana, ja eräs painoi ihan tehokkaana. Otimme sitten Jyken silmän alla muuvit poikineen, ja kaiken kaikkiaan hevonen vaikutti oikein kivalta. Vastustelua oli aika vähän ilmassa. Paikoin tuntui jopa OIKEIN hyvältä, mutta kun näin videon, niin lähinnä nauratti. Eihän se nyt NIIN hieno ollut. Mutta sama se! Ei olla kisoissa eikä etenkään missikisoissa.

Ensimmäinen ratsastuskerta kiropraktikon jälkeen osui maanantaille, ja se oli maastoretki. Oli varoiteltu, että se pään käsittely saattaa tehdä vähän hömelöksi, mutta jos on ihan vetämätön hevonen, niin ei pidä musertua, vaan antaa olla hömelö. Ei se kyllä sellaiselta vaikuttanut. Oli virkeä ja myönteinen, niin kuin aina maastossa. Tietty koko maastolenkki oli IHAN ERILAINEN KUIN VIIMEKSI, eli suomeksi kaikki oli samoin, paitsi Hilpan mielestä. Piti toljottaa vähän sitä ja vähän tätä. Mutta ei se ole keltään pois!

Häkellyttävä maastolenkki täysin tutussa ympäristössä.

Summa summarum viikko Vihdissä: en voi sanoa, että hevoseni olisi reagoinut reissun päällä merkillisesti mihinkään muuhun kuin oppimiseen, ja siihen toivottavasti myönteisesti. Kaikki muu meni ihan okei ja lungisti: matkailu, vieras paikka, kiropraktiikka, kaikki. Olen ylpeä hänestä!

Tänään kiipasen selkään sillä ajatuksella, että katsotaan onko dressage mennyt jo yli äyräiden. Kiinnostavaa! Kovasti toivon, että Hilppa tajuaisi nyt työllistää takajalkojaankin, eikä pelkästään raahata niitä perässä. Kerron sitten miten kävi!

Muistakaa uusi Kavioliitossa-podcast, jossa kolmas jakso lauantaina ulkona klokkan 06.00! Taattua höpöhöpöä.

Kaverin kans lähös kotiin kirp..kripo..kropik…no kuitenki sieltä.