Kaupallinen yhteistyö: Orthex SmartStore

Missä ne toiset takasuojat? Entäs pumpuli? Mihis mä laitoin ne suitsien varaosat? Oliko meillä kavioöljyä?

Kuulostaako tutulta? Ymmärrän. Sama show aamusta iltaan.

Kaikkein kiehtovinta on varastoida loimia kesäksi. Jos laitat jätesäkkiin, hiiret/rotat purevat heittämällä tiensä loimien luo ja tekevät ihanat talvipesät. Vähänhän talviloimea pitää toki repiä, ennen kuin siinä viihtyy kunnolla. Jos laitat noin vain hyllylle, hiiret taputtaa. Tänks.

Tätä taustaa vasten meinasin ruveta itkemään onnesta, kun Smart Store ehdotti yhteistyötä. Että mitäs sanot, laitetaanko tavarat järjestykseen? Voi herran tähden, kyllä, kyllä, kyllä! Sanoinko jo kyllä?

Salaisuuksien kammio.

Salaisuuksien kammio.

Ensin alkoi järjestelyn jännittävin osuus: inventaario. Ai, onko meillä tällaisetkin jalustimet? Täälläkö tämä hokkiavain olikin? Tavarat oli aiemmin olleet kukkuroillaan olevissa muovipusseissa. Arkistointi-ideana ”mihin mahtuu vielä”. Meidän kaappiin kaivautuminen olisi järkevintä hoitaa kaasunaamari päässä ja hanskat kädessä. Sen verran sieltä löytyy pienten eläinten ”merkkejä”. (Toisaalta, mustikkametsästäkin voi kuulemma saada myyräkuumeen, joten whatev.)

Tämmönen SmartStoren osanen on muuten aika kätsä esim. harjapakkina!

Tämmönen SmartStoren osanen on muuten aika kätsä esim. harjapakkina!

Mitä ihmettä täältä löytyy.

Mitä ihmettä täältä löytyy.

Pystyttekö lainkaan aavistamaan miten tyydyttävää on tavaroiden asettuminen kohdilleen? Ja vieläpä näitä laatikoita on niin tavattaoman montaa eri kokoa, että kaapista saa aivan järjettömän ihanan tetriksen. Että jos mä laitan tän tähän, niin toi menee ihanasti ton päälle. En ole koskaan elämässäni nähnyt kaappiani näin siistinä, en tallilla enkä myöskään himassa. Pienestä se on kiinni.

Tadaa!

Tadaa!

Ei olis onnistunut ilman apulaissiivouspäällikköä.

Ei olis onnistunut ilman apulaissiivouspäällikköä.

Pyysin tallikaveria katsomaan. Hän sanoi: ”Tää ei oo teidän kaappi.” Ihan erikseen jouduin jankkaamaan, että kato nyt, kellä muulla on näin virttyneitä varusteita? Pakko se oli uskoa. Ihan erityiseen tarpeeseenhan nämä laatikot vastaavat sellaisissa perheissä, jossa siisteys on arvo sinänsä. Meillä on otetaan valokuvia, jos jossain on siistiä. Sen verran jännäksi vetää. Ei ole ns. DNA:ssa meillä tämä homma.

Loimet pakkasin, paitsi ihanasti isoihin laatikoihin, myös vetelin niitä onnellisena pyörillä perässä. Eihän näitä tartte edes kantaa! Jumankekka. Lisää laatkoita tänne ja vähän hitaasti.

Apulaissiivouspäällikkö on myös hyvin tyytyväinen.

Apulaissiivouspäällikkö on myös hyvin tyytyväinen.

Ja nyt tulee hyvä juttu: nämä SmartStore -laatikot (siis ei NÄMÄ laatikot, vaan tämä merkki) täyttää 20 vuotta (woop, woop!) ja siitä hyvästä lätkäisen teille kisan! Voitte nimittäin voittaa itsellennekin moisia, fantastisia tarvikkeita! On meinaan ihan eri asia kuin halpa kopionsa. (Että sinänsä ne vois olla myös just nuo, kun ovat 20 vuotta, mutta kuitenkin. )

Mikä tilanne sinulla vaatisi organisointia by: SmartStore? Voin kertoa, että siitä joutuu kierteeseen. SmartStore -tetris on niin koukuttava, että tyydytys järjestyksen saamisesta säilyy pitkään. Kerro kommenttikenttään mikä on kaaoksesi tila, niin säntäämme apuun.