Olen laihempi ja levännyt.

Tänään oli sellainen päivä, että muu porukka hyppäsi kilpaa maneesissa, meikäläinen yski kotona. Katselin videolta, kuinka Hilpan lapsuusajan poikaystävä viilettää jo 60-70-luokkaa ja mietin, että ohhoh. On se kova. Jossain vaiheessa sain lääkittyä itseni siihen kuntoon, että läksin itsekin tallille. Siellä odotti ylläri: Hilpan uusi tarha oli valjastettu parkkipaikaksi ja emäntä itse oli viihtyilemässä vanhan jenginsä seassa. Oli kuulemma laukkaillut ja piehtaroinut ihan vaan siksi, että oli niin ihanaa. Varmasti! Kyllä vapaa heinä on aina kiva. Mutta jos Hilppa luulet, että se jatkuu, olet väärässä.

Oli syy mikä hyvänsä, pikku heppa oli hyvällä tuulella. Tai siis ainahan se on, mutta nyt tuli portille vastaaan ja hymyili. Raavin hänestä seitsemisen kiloa karvaa ja lätkäisin satulan tilalle. On kevät: olen alkanut haaveilla uudesta satulahuovasta.

Kävin maneesissa nousemassa selkään ja sitten maalaismaisemaan! Lähdin yksin (kaksin) maastoon, koska halusin selvittää miten se nykyään sujuu. Mennessä katseltiin hieman äimänä joitakin kiviä ja kantoja, mutta eteenpäin mentiin koko ajan, eikä jäkitystä enää tapahtunut! Jeij! Hilppa jopa pyrki raviin tämän tästä. Se on myönteinen asia se.

Aiemmin myös pitkä alamäkin vitutti, nyt ei yhtään. Se meni täysin asianmukaisesti. Juteltiin kovasti (minä etupäässä) ja mäen jälkeen poikettiin metsäänkin. Kannot hirvitti ja niitä oli monta. Mikään hirvitys ei kuitenkaan muodostunut liian haastavaksi. Kaikesta selvittiin pienellä nieleskelyllä. Hilppa on hieno ja urhea tyttö!

Takaisin tullessa otettiin pitkässä mäessä kunnon laukat. Kaavailin, että ylämäessä sen saa ainakin kiinni. Noooh, melkein ylämäessä juu, mutta siis ylipäänsä sain kiinni. Ja vieläpä käyntiin. Ja loppumatkakin käveltiin kiltisti.

Kylläpä oli mieltä ylentävä retki kävellä kuulaassa kevätillassa pienen, viisaan hevosen kanssa. Tähän vielä #blessed #siunattu #onnellinen #happiness #keksiiköjokuvieläjotainnerokasta #piste

 

AIJOO! Satulavyö KOLME REIKÄÄ KIREÄMMÄLLÄ!  Kohta joudutaan hankkimaan uusi vyö, juhuu! Ehkä laihuus on tie seesteiseen mieleen.

Oleksä jo kyydis? Joko mennään?