Häpiiii! Kuva: Hanna Nikander <3

Nyt, kun kirjoitan tätä, on maanantai-ilta, melkein yö. Takana on päivä, jota olen odottanut melkein kaksi viikkoa. Tänään aamulla ultrattiin sekä pikku-Lennin keuhkot, että Pullukan kohtu.

Ensin parhaat uutiset: LENNI ON TERVE! Keuhkot näyttivät hienoilta, terveiltä! Lääkekuuri loppui siihen paikkaan ja voin taas alkaa hengailla hevosten kanssa muuten vaan. JUHUU!

Sitten toiseksi parhaat uutiset: PULLUKKA ON TIINE! Pikku-Gigolo on juurtunut tällä kertaa Pullukkaan, ja kahden viikon päästä kuunnellaan josko sydänääniä kuultaisiin. JUHUU2!

Viimeisten kahden viikon aikana on ollut melko rankkaa, vaikka en ole sitä hirveämmin uskaltanut miettiä. Tosiasia oli kuitenkin se, että sekä äiti että poika olivat huonossa kunnossa ja huoli painoi. Päätin kuitenkin mennä erä kerrallaan, jotten ala mennä hysteeriseksi. Nyt tuntuu kuin olisi voittanut kymppitonnin juoksun olympialaisissa. Siisteintä ikinä!

Kullannuput <3

Palan painikkeeksi vein pienperheen pienelle laidunlohkolle irrottelemaan. Mitä teki kaksikko? Laittoivat nenät maahan ja alkoivat syödä. Hohhoh. Juoksivat ne sitten pariin otteeseen ees taas, mutta ihan vain näytösluontoisesti. Jätin herrasväen evästämään sillä aikaa, kun menin Hilpan kanssa jalottelemaan pellolle. Olin saanut viekkaudella ja vääryydellä haalittua nuoren valokuvaajalupauksen räpsimään kuvia meistä. Sitten piti enää olla kuvauksellinen! Se olikin vaikeinta. Hilppa sekoili jossain määrin tämän tästä, mutta saatiin jokunen hyväkin pätkä taltioitua. On se vaan kaunis tyttö!

Voiko tämä olla sama tyyppi, joka syntyi neljä vuotta sitten? Kuva: Nea Levonius

(Tässä vaiheessa koira pieraisi ja meinasin pyörtyä)

Pari viikkoa Pullukka ja Lenni hengaavat vielä Pullukan kotitallissa, sitten he matkaavat takaisin Lappeenrantaan. Ikävä tulee kyllä! Ollaan Lennin kanssa ystävystytty.

Ratsastuskuvien kaikki vehkeet HippoSportista.

Kypärä BOT Eq Lynx

Turvaliivi Komperdell

Housut Euro-Star Fullgrip Airflow

Saappaat DeNiro Salentino

Tekninen svetari Euro-Star Ameta

Satulahuopa Bucas

Osataan meillä sikaillakin. Kuva: Nea Levonius

Peltojen kaunis pikkupirjo. Kuva: Nea Levonius