Kesän eka Pyhä Yrjö plakkarissa, jes! Prossat ei vielä ihmeelliset, 92,9, mutta hei, on aikaa parantaa! Tuomariarvostelut selkeäsanaiset ja noh, melko ylistävät :-), mut tiedän, että oon siunattu! Praised be!

——–

Hypättiin jumppasarjaa ja valmentaja sanoi, että kukaan sen oppilaista ei ole koskaan mennyt niitä niin tasapainosesti ku me! Mulla on niin paras heppa, ei menny hukkaan osingoilla ostettu Oldenburg <3 (PS. Peder Fredricson teki tarjouksen Hepasta viime viikolla, olin että in your dreams 😀

———

Ostamassa uusia ratsastushousuja, kääk 😀 Myyjä sanoi, että mulle menee nykyään ihan hyvin 36 housut, kun oon niin timmi. Ite oot, sanoin sille, senkin hassu!

———

Huh, rankka kevät takana, rakkaalla tosi uuvuttavat kuukaudet Suomen Pankin pääjohtajana. Onneks jaksoit, muru! Ihanaa, että lähet nyt mun ja meidän heppojen kans Etelä-Ranskaan kahden kuukauden treenilomalle <3 Katotaan kumpi juoksee paremman ajan Normandian maratonissa!

———–

Raskas päivä, kaikki hepat käytetty vuosihuollossa ja nyt pitäis hankkia uusi satula ainakin yhdelle, koska eläinlääkäri sanoi, että sen lihakset on kasvanu selässä niin paljon. En osaa kerta kaikkiaan päättää ottaako Amerigon vai CWD:n! Ihan hirveetä kun pitää tehdä päätöksiä koko ajan. Illalla ansaitsen kyllä lasillisen Rieslingiä tai cavaa 🙂

————–

Huh, reissua pukkaa taas! Lähdetään Zangersheideen katsomaan kolmosille hevosia. Sanoin, että 9-vuotiaalle voi löytyä muualtakin ihan hyviä, mutta tytöt haluaa AINA Zangersheiden huutokauppaan 😀 Missä huutokaupassa teidän lapset tykkää käydä hevoskaupoilla?

—————-

Täältä tulee kävelevä katastrofi! Varasin Välimeren-purjehduksen samalle viikolle kun tytöillä on Sunshine Tour Espanjassa 🙁 Oikeesti, kuka on näin nolo hattarapää? Onneks muru lepytti ja toi työmatkalta Hermesin ratsastussaappaat (en tienny että sellasiakin on!!) <3

—————–

Niin siunattu: kaikki tytöt Kyran luona valmentautumassa ja poika Global Champions Tourilla. Murun kans istuttiin Kalastajatorpan rannassa puolimaratonin jälkeen ja kilisteltiin skumpat. 37 vuotta naimisissa, yhä AIVAN in love <3 Ja: veronpalautkset tuli! Ostetaan nyt se alppimaja, mistä on puhuttu vuosia!!!

——————-

Kengittäjä soitti ja muistutti, että on tulossa. Kyseli tarviiko jotain erityistä ja mihin aikaa olis hyvä hetki jutella hevosten kengityksestä 🙂 Ihmetteli samaan hengenvetoon miten meidän kaikilla hevosilla voi olla niin hyvä liike ja kavion materiaali. Yes!!!

—————-

Koko perhe lähdössä hiljaisuuden retriittiin! Onneksi murukin tajusi, että jooga ja hiljentyminen on NIIN tärkee osa huippujen treenaamista. Lapset on ihan innoissaan, hautasivat äsken porukalla kännykkänsä puutarhaan 😀

——————

Ihan vitsillä lottosin, kun oli niin kivannäköinen myyjä Anton&Antonissa. Illalla muru huusi telkkaa katsellessa, että eiks nää ollu sun numerot? Hih, olihan ne! Kylläpä nauru maitto koko perheelle!