Kumoron besta tittare!

Kun ostat tamman, ajatuksesi on: eipä hätää, jos se menee rikki, teetän sillä varsan ja näin saan hevosen ilmaiseksi. Niinhän se menee! Sehän on pelkkää säästöä, kun kasvatat nuorikkoa 3 vuotta pihatossa á 300/kk eli n. 3600 vuodessa. Sitten isket sille satulan selkään ja annat mennä. Paitsi jos ei ihan taito riitä, niin viisas vie poninsa ratsuttajalle, josta ei saletisti pääse karvaakaan alle 500/kk. Siis Virossa.

Heippa! Minä olen edullinen tapa hankkia hevonen. Hanki sinäkin kaltaiseni varsa! Jo tänään!

Heippa! Minä olen edullinen tapa hankkia hevonen. Hanki sinäkin kaltaiseni varsa! Jo tänään!

Yks kaks onkin jo 4-vuotiskausi ja sinun ikäsi saattaakin olla lähempänä viittäkymppiä kuin kolmea. Näin ollen lentelet nuorikkosi selästä kuin räsy ja makaat jumissa kotisohvalla Sirdaludia ja Buranaa (eikä mitään 400mg) huutaen. Sillä aikaa nuorikko kerää voimia seuraavaan rodeoon. Viisvuotiskaudella possuenergiaa on vielä niin, että saa blogiin hyviä rodeokuvia (ks. Neiti ”Ilmava”, tältä neidolta lentelin kaaressa, pyytäkää vaikka blogaajalta todistusaineistoa) ja tädit karkaavat itkien maneesista, koska kauhu.

Näin siinä käy kun luulee osaavansa 5-vuotiaalla. Photo by: Hanna Kosunen

Näin siinä käy kun luulee osaavansa 5-vuotiaalla. Photo by: Hanna Kosunen

Tässä vaiheessa rahaa on mennyt astutuksen verran (tuskin saa alle 300 €), elävästä varsasta (500 ainakin) ja kolmen-viiden vuoden elättämiseen pyöreästi 10 800 – 20 000. Tässä ei tietenkään ole mukana kengitykset, vakuutukset, eläinlääkärit tai varusteet. Näin ollen ihan näpsä hinta tulee kopukalle. Etenkin kun sen laadusta ei ole pienintäkään havaintoa vieläkään. Tai ehkä vähän. Ja siis onhan sinulla edelleen se tammakin! Että sen elämä tuohon päälle. HHAHHHAHAHHAHHHAHHHAAAA!

Kyllä minä olen laskenut, että hyvä reissu, kannattaa tehdä. Jos rahan takia alkaa nykimään, niin perkule koska nyt ei nykis. Ihan sama! Whatever! Yolo! Risaseks vaan. Varsan tuijottaminen on hienointa maailmassa. Järkeä siinä on niin vähän, että sattuu, mutta saakeli, että se on parasta. Kattokaa nyt.

Viihdyn kahleetta! Ota kiinni, et saa!

Viihdyn kahleetta! Ota kiinni, et saa!

Menen sunnuntaina katsomaan Pullukkaa ja Hilppaa, saatte sitten lisää tuoretta materiaalia!