Tilalliset vastaanottavat utristin Suomesta: "TERVETULOA, NPA MAHTAVAA, ETTÄ OLETTE TÄÄLLÄ!"

Tilalliset vastaanottavat turistin Suomesta: “TERVETULOA, ONPA MAHTAVAA, ETTÄ OLETTE TÄÄLLÄ!”

Ai mitenkö portugalilaisella hevostilalla otetaan asiakas vastaan? No kiiruhtamalla lapa edellä tervehtimään, tietysti. Ensimmäisenä paikan omistajan poika, ehkä 30-vuotias Farancesco, kysyy oletko sinä se SUOSITTU BLOGGAAJA SUOMESTA. Kyllä todellakin olen! Se olen täsmälleen minä. “Voi, meillä on niin paljon juteltavaa!” hän huikkaa ja jatkaa matkaansa. Mitäs peliä tämä on. En ole tottunut.

Lusitanohan se.

Lusitanohan se.

Saavuttiin Riipan kanssa (nimi muutettu) Arraiolos-nimiseen kylään tänään puolilta päivin. Vuokrasimme auton Lissabonin (siis ei Hilpan isä Lissabon, vaan se kaupunki, tirsk) lentokentältä ja ajoimme kutakuinkin tunnin tänne. Paikka on keskellä ei-mitään, ja voi penaali mitkä maisemat. Ensimmäisenä meille esitteli paikkoja Mariana, joka hymyili koko ajan kuin risa nakki. En ole tottunut. Hän halusi tietää onko meillä kaikki hyvin, menikö matka ookoosti. Sitten hän esitteli meille jäätävän hienoja oreja, KAPPELIN , MISSÄ VOI RUKOILLA, lounashuoneen ja uima-altaan. Hän esitteli myös jääkaapin, joka oli täynnä virvokkeita. Siitä vaan otatte sitten kun jano iskee, hän sanoi. Mitä.

Kuka tällasta kestää?

Kuka tällaista kestää?

Meidän piti päästä jo tänään ratsaille, mutta kävi niin, että kaikki ratsut oli täyteen buukattu, joten keskityimme Riipan kanssa (nimi muutettu) katselemaan kun muut harrastaa. Paikkahan on siis tulvillaan lusitanoja, joko opetusmestareita, kilpahevosia tai nuorisoa ja siitostammoja. Tallityttöinä toimii kaksi raavasta miestä lippalakeissaan. Menimme kentän laidalle katsomaan, kun ruotsalainen rouvashenkilö keventeli menemään. Mitä teki rouva? TERVEHTI ILOISESTI. Tämä tuntuu kovin vieraalta, että tällä tavalla iloitaan ja tervehditään jatkuvalla syötöllä.

Lounaalla asetuimme samaan pöytään nuoren Diogon ja kalifornialaisen Barbaran kanssa. Barbara innostui ihan tosissaan esittelemään perhettään kännykkäkuvista. Ihan kiva, kai. Mieleen jäi erittäin epätarkka kuva australiankarjakoirasta, joka oli eläkkeellä. Barbaralla on kaliforniassa heppa, joka on 32-vuotias. Minusta se on aika vanha. Diogo taas kertoi lähtevänsä lounaan jälkeen kisoihin Lissaboniin. Siellä parhaat lusitanot ottavat mittaa toisistaan. Hän sanoi, että Kyra Kyrklund on kai tulossa myös. HÄH. Ilmoitimme heti Diogolle, että tulemme huomenna perässä katsomaan kisoja (Kyraa).

Lounaan jälkeen oli vähän ikävää kyllä, jouduimme makaamaan altaan äärellä ottamassa aurinkoa. Sitten kun sitä ei enää jaksanut, menimme tallille katselemaan hevoja. Yks kaks huomasimme kentällä ratsastavan lapsen. “Joo, tuo hevonen on yhden naisen, joka kävi täällä kerran ja osti heti talon tuosta vierestä. Tuo hevonen on muuten esiintynyt Penelope Cruzin hevosena elokuvassa Bandidos”, kertoi paikan omistajan vaimo. No niinpä tietysti! Mentiin siihen viereen sitten mulkkaamaan ja kuvia räpsimään, sillä olihan tuo hevonen kuitenkin nähnyt Penelope Cruzin. Itse en ole. Nainen moikkasi iloisesti. Hän kertoi hevosesta, että juu, se on semmonen eläkkeellä oleva veijari, osaa kaikki temput ja jymäyttää kaikkia koko ajan. Siinä puhuessamme lapsensa yritti nostaa hevosella laukkaa, mutta tämä huumorihevonen tarjosi vain espanjalaista käyntiä. Miksei! Lopulta nainen sanoi lapselle, että tules alas, äiti pistää kopukkaan kyytiä. Sitten nainen meni hevosen luo, ja mitä teki hevonen: KUMARTUI EDESTÄ NIIN ALAS, ETTÄ NAINEN PÄÄSI ASTUMAAN HEVOSEN SELKÄÄN. Ok. Siinä ne sitten laukkasivat menemään, Penelope Cruzin elokuvaratsu ja nainen.

Lapsi PENELOPE CRUZIN ELOKUVAHEVOSEN SELÄSSÄ.

Lapsi PENELOPE CRUZIN ELOKUVAHEVOSEN SELÄSSÄ.

Tällä hetkellä täällä on 12 naista harrastamassa, syömässä ja lojumassa. Kaksi heistä on suomalaisia (minä ja Riippa, nimi muutettu), 10 ruotsalaisia. Mitä tämä on. Kaksi ruotsalaisista ilmoitti olevansa eläkkeellä, eivätkä näyttäneet päivääkään yli 50-vuotiailta. Liekö tässä joku opin paikka. Miten pysyn nuorekkaana? Käyn kavereiden kanssa ratsastuslomilla Portugalissa?

Nyt pitää mennä nuccumaan, lähdetään Diogo seniorin kanssa aamulla maastoon. Jatkuu huomenna!

Täällä tallitytötkin ovat aikuisia miehiä. Herra Diogo lähdössä maastoon.

Täällä tallitytötkin ovat aikuisia miehiä. Herra Diogo lähdössä maastoon.

Kysy: horsexplore.com