Meistä

Kavioliitossa perustettiin noin seitsemän vuotta sitten tarpeeseen. Kaverini alkoivat kyllästyä siihen, että horisin eläimistäni koko ajan, hevosista ja koirista, joten ajattelin, että on viisaampaa kirjoittaa niistä blogia. Ne lukevat, jotka haluavat. Näin pidin ystävät ja sain uusiakin.

Minä olen Katja Ståhl, vuonna 1968 syntynyt hevoshullu. Nopealla matikalla voi päätellä, että hevoshulluuteni on kaiketi alkanut jo kultaisella 70-luvulla. Miksi kultaisella? Koska sitä ei kukaan muista.

Hevoshulluuteeni ovat vaikuttaneet seuraavat paikat: Aulanko, Poni-Haka, Etelä-Vantaan Ratsastuskoulu, Vepsäläisen talli, Ylästön talli, Nurmijärven ratsastuskoulu, TuuR, Järvenpään ratsasastustalli (JRS), Nuuksion ratsutalli ja Juhani Ehon talli Hyrylän aikaan. Ja tietysti Joukon talli, jossa hevosen omistaminen alkoi. Jouko is best!

Leireillä olen ollut ainakin Karhulassa, Jokelassa (RAKE), Forssassa ja Parkanossa. Muistaakseni.

Horsexploren kautta olen reissannut ratsastusmatkoilla Portugalissa, Irlannissa, Unkarissa ja Puolassa. Kavioliiton vuosittainen Kavioliittoleiri pidetään Keiteleen Wanhan Koulun Tallilla.

Omat hevoseni ovat

Korppu (kuin oma, mutta ei oikeasti) 1999- 2007

Jaska 2003-2009

Pullukka 2010->

Hilppa 2015->

Poppana 2020-> (puoliksi)

Ja Mimmi-koira, tallin puutarhatonttu, toiselta ammatiltaan kosmetologi! Hän vasemmalla, oikealla edesmennyt Pipsa.

Minä upean lusitanon seljäs!

Tervetuloa Kavioliiton maailmaan! Katja 2020