Kiillotusvaihe meneillään.

Nyt kyllä, voi saakeli, jännitti. Nukuin tietty huonosti edellisen jollen sitäkin edellisen yön ja kuumakin päivästä tuli. Voi ei. Se on kyllä kreisiä kuinka hulluksi sitä meinaa tulla yhden pienen kisan takia.

Harjailin Hilppaa ehkä vähän liiankin rauhassa kunnes menin verkkaan. Luokkamme oli siis tällä kertaa 60-70cm ja siinä numerolla 11 startattiin. Hilppa pökräili verkassa jonkin verran, muiden aiheuttamat kolinat järkyttivät häntä. Myös ohikiitävät ratsut ihmetytti. Kerran stopattiinkin esteelle. Huoh.

Hoplaa! Kiitos kuvasta Lotta Linjala.

Ja sitten radalle. Siellä alkoi pieni päänheilutus-show taas ja yksi melko mehevä pukkikin ilmeni. Kakkosesteelle neiti pysähtyi, koska se oli peijakkaan kirkas, mutta meni paikaltaan yli. Onneksi!

Ja siellä! Kuva: Lotta Linjala

Jatkettiin siitä sitten hieman vatuloiden, ei millään muotoa suoraan, mutta yli. Katselin videolta, että voi kamala, omat kyynärpäät heiluu ties missä. Kuutosen jälkeen alkoi uusinta, joten sinne mentiin. Este numero kymmenen muodostui ongelmaksi, koska Hilppa oli lähestymässä sitä ristilaukassa, ja jäin jotenkin sitä hoitamaan ja unohdin koko esteen. Tehtiin siis voltti ja mentiin uudestaan. 4vp. Loppuradasta Hilppa oli jo sen verran poikki, että meni ihan jees. Kasin jälkeen neiti oli jo valmis lopettamaan, mutta kannustin häntä eteenpäin.

Kyynärspäät, jes! Kuva: Lotta Linjala

Summa summarum: tulos 0-4, oltiin kolmanneks vikoja, mutta so not! Hyväksytty tulos! Rata näkösällä täällä.

Olen tyytyväinen, koska:

  • Uskalsin mennä, vaikka pelkään kilpailuja
  • Hilppa hoiti oman tonttinsa hyvin, koska hänhän on vasta NELJÄ
  • HARJOITTELU EI TEE PAHAA MINULLEKAAN
  • Olemme tiimi
  • KATSOKAA PELKKIÄ STILLEJÄ, ne näyttää paremmalta

Huomenna Hilppa pääsee taas lomalle, ja meikäläinen lähtee lapsen kanssa Kavioliittoleirille! Wo-hoo!

Illaksi paahdoin muuten vielä keskilaukkaa keskikaupungille House of Horsesin kesäjuhliin. Siellä jututin mm. Stella Hagelstamia, mutta siitä sittemmin. Juhuu!