Jeij! Kuva: Nea Levonius

Iik ja kääk! En tiedä millä logiikalla mahdoin miettiä, että Hilpan kanssa on nyt kisat käyty, kun yksi ristikkoluokka on suoritettu. Eihän se niin mene! Sehän on vasta alkua.

Tämä valkeni yhtenä tuulisena iltana, kun menin tallille norkoilemaan. Kun Hilppa on laitsalla, ei tallilla ole juuri nyt minulle mitään tekemistä, joten menin vaan häiritsemään muiden rutiineja. Höpötin siis taukoamatta. Open kohdalla maltoin sentään pitää pääni kiinni kunnes tunti oli pidetty. On muuten uskomattoman opettavaista toljottaa muiden tunteja! Istuin siinä tattina oppimassa, kunnes oli lupa alkaa sölköttää.

Halusin Opelta ensisijaisesti mielipiteen (nuorisokielellä MP) Hilpan laidunmeiningistä. Että arvaako sitä pitää siellä vielä. Ei se minun silmääni ole lihonnut, tosin ei laihtunutkaan. Ope sanoi, että heinähän on vielä melko vesipitoista, joten tuskin räjähtää polle käsiin. Olkoot siellä sitten! Etukengät neiti onkin jo viskannut ilmeisen hyödyttöminä johonkin. Siis molemmat. Sitten Ope sanoi, että ota se loppuviikosta sisään ja ala reenata: sinulla on kisat edessä 10.7.! MITÄ. HERRAN TÄHEN. Juttu jatkui, että Gumbölen keskiviikkoiltakisoista saattaisi myös löytyä kivoja pikkuluokkia teille. MEILLÄ ALKAA KISAKAUSI!

Pyörryn.

Lähdin sitten niiltä sijoilta katsomaan millaisessa vedossa (niska-?) ratsuni on. Otin Solhedsin Calming Serumin mukaan – on nimittäin pikkusen hyvä tuote levitellä ötökänpuremien päälle! Hevoset oli niin onnellisia, kun levitin litkua rinnuksiinsa, että yrittivät sukeltaa itse pulloon. Hyvää tavaraa! Suositusl

Näytäs nyt Katja sitä Solhedsia. Kuva: Nea Levonius

Oi! Valtavan ihana tuote! Kuva: Nea Levonius

Niin siis, kun kävelin laitumelle, huomasin, että Hilpan molemmat kämppikset olivat pyörtyneet laitumen perimmäiseen nurkkaan ja Hilppa seisoi vieressä passissa. Yritin kävellä hissukseen luokse, jotta saan videon makoilevista möllyköistä. Hilppa toljotti minua, eikä sanonut kavereilleen mitään. Tokihan ne sitten peljästys, kun hiippari tulee yllättäen alueelle. Pyysin toki anteeksi.

Kyl mä sanon, että ei missään ole niin kiva ihmisen olla, kuin hevosten laitumella. Sielu lepää. Kattokaa vaikka.

MUISTAKAA, HEI! Kavioliiton Nations Cup -tarjous on voimassa tämän viikon perjantaihin asti! Jos lippu ei ole vielä hankittu, alahan toimia: kaks yhden hinnalla katsomaan maailman huippuja sekä koulussa, että esteillä! Suora linkki lippukauppaan TÄSSÄ.

Ja huom! Kun ostat yhden lipun, sillä pääsee KAKSI SISÄÄN! Näin ohjeistivat minua.

Katja sä oot bestein. T. Hilppa. Kuva: Nea Levonius