Syksy on ihana, kun aurinko paistaa ja ilma on kirpeä. Paitsi ettei se ikinä ole sitä. Se on aina sateinen, tuulinen, hikinen tai kylmä. Laita siinä sitten ittelles oikea takki ja hevoselle myös! Hevosen lämmönpito on 200-kertainen ihmiseen verrattuna, joten ihan ei kannata vaatekertoja rinnastaa, mutta on se hyvä silti alkaa hieman tutkia loimistoa. Onko hiiret syöneet/kakanneet? Onko isojakin reikiä, saako niitä umpeen? Ja sitten tietysti tekee mieli ostaa uusia, oli miten oli. Bucas ois kiva, eikö.

Sitten alkaa klippauskreisiys. Eihän se kreisiä ole, jos hevonen pysyy aloillaan, mutta jos ei se pysy. Ehkä mulla on kohta issikan näköinen hollannista tuotu estetamma. Estetammoista puheenollen, edustamme huomenna estekisoissa! Ai kamala. Ilmoittauduin kahteen luokkaan, koska viimeks osallistuin vain yhteen ja se meni käteen, joten nyt on varaa sekoilla yks luokka ja menestyä toisessa.
Haha! Kyllä täältä keinot löytyy. Lienee turha mainita, että reenit on menneet TÄYDELLISESTI.

Varusteisiinkin on nyt panostettu: ostin uudet ratsastushousut ja minichapsit Hipposportista. Ihan törkeen hienot. Että jos epäonnistun, se tapahtuu tyylikkäästi. Viimeksi taisinkin ostaa housut samaisen Hipposportin löytölaarista noin kuusi vuotta sitten. Ja siltä ne näyttääkin. Ihailen aina muita ratsastajia, he jaksavat panostaa. Itse marssin useinkin em. kantakauppaani, mutta jaarittelen siellä henkilökunnan kanssa niin kauan, että tulee kiire tai kauppa menee kiinni. Ei siinä ehdi mitään ostaa.

Jaaha! Raporttia saatte kisojen jälkeen.