Täällä ollaan, taas kokemuksia rikkaampana! Ens kerralla kirjoitan hienosta ja onnistuneesta viikonloppuleiristä Hamulassa, mutta sitä ennen otetaan käsittelyyn TÄMÄ PÄIVÄ.

NIMITTÄIN. Läksin joskus yhden jälkeen kaverilleni lounaalle ja kaffelle. Päivä alkoi siis oikein kivasti. Yritettiin juoruta kerrankin oikein kunnolla. Siitä sitten vaatteita vaihtaen kohti Hästbackaa, jossa Lenni-poika poti kaviopaisetta. Kaviopaise on kiusannut Lennartia nyt reilun viikon. Ikävä homma, mutta minkäs teet.

Otin pikkuhepan pois saikkutarhasta ja kietaisin haudekääryleen pois jalasta: JA KUULKAA EI ONNU HEPPA ENÄÄ! Justiin sain soitettua klinikalle, että lähettäkääs toverit niitä röntgenkuvia tänne, niin saan annettua kenkääjälle. EI TARVITSEKAAN! JUHUU!

Kyselin siinä sitten, että löytyisköhän mistään koppia, jolla hepan vois heittää parin kilsan päähän laitsalle. Ei löytynyt. Läksin sitten hakemaan koppia 10km:n päästä Siuntiosta. Ei se haittaa, olenhan lomalla/työtön. Hain kopin, lastasin hepan, vein laitsalle ja palautin kopin Siuntioon.

Eiköhän mennä taas!

Olin onnellinen. Lenni on taas laitsalla! Mikä riemu! Siellä se laukkasi. Pysähdyin hetkeksi tien poskeen oikein katsomaan. Kun läksin taas ajamaan, auto alkoi pykiä ja pysähtyi lopulta kokonaan. Tiesin, että bensa on vähissä, mutta ei se NIIN vähissä ollut. Kojelaudassa huudettiin akun perään. Että voimansiirto ei toimi, pysähdy NYT. Se oli helppoa, sillä autolla ei enää päässyt liikkumaan.

Tässä vaiheessa tulee opetuksellinen, ei-maksettu osio: ONNEKSI KUULUN AUTOLIITTOON! (Jäsenyyteni on tasoa PLUS.) Avasin appin, joka tiesi missä olen. Vastasin kysymyksiin olenko yksin, onko mukana lemmikki ja mistähän kenkä EHKÄ puristaa. Ja sitten odotin. Noin 7 minuutin kuluttua sain puhelun hinaajalta. Sovimme mihin hän hinaa auton ja sitten soitin kaverilleni, että NOUDA MINUT.

Miettikää mikä tuuri! Ei ollut hevosta EIKÄ koppia perässä! Kohdalle sattui myös levike tiessä, en jäänyt keskelle tietä (niin kuin n. vuonna 1989, kun ensimmäisellä omalla Fiat 127:lla jäin ruuhka-aikaan Simonkadulle YLÄMÄKEEN Forumin eteen.)

Siunattu kesä! Ei satanut räntää, eikä ollut kylmä! Koiraakaan ei vaivannut mikään muu kuin ikä!

Ja hevoset 1, 2, 3 ja 4 ovat kaikki tiettävästi ihan okei!

PS. Älkää yrittäkö tätä kotona.

Bäk in biz!