Kattokaa nyt miten sievä hän on! Kuva otettu peltorallin jälkeen.

Tällä välin tapahtunutta: Hilppa ratsastettu nurmikentälle, YKSIN, ja niin, että pikkupätkä mentiin tien poskessa. Aivan hyvin käyttäytyi! Ei mitään hirnumista, venkoilua tahi pysähtelyä.

Nurmikentälle oli kasattu pieni rata, jossa ensin ravailimme ja laukkailimme. Hilppaa jännitti. Se sinkoili jonkun verran. Ihmettelin miksei minulla ole taaskaan turvaliiviä. Onneksi ei ole kuvia! Olin nimittäin tosiaan yksin liikenteessä. Kohta tulikin Ope, joka pisti meidät ensin ravaamaan ja laukkaamaan parit puomit. Ne meni sekoillessa. Sitten pistettiinkin 10 puomia peräkanaa, ja jumankekka alkoi pikkuhevosen tassu nousta! Sehän jolkotti niin asiallisesti puomien yli, että vallan hämmästyttiin. Ei kolissut ensinkään!

Sitten siirryttiin esteille. Ne ylitettiin alkuun miten kuten, välissä kaiken maailman kevätjuhlaliikkeitä esitellen. Ehkä paras oli kielto, joka suoritettiin lätkäisemällä etujalat suoraan eteen ja rinta maahan. Ok. Pysyin kyydissä.

Lopuksi pikkuhevonen suoritti tosi hienosti! Siitä tulee kyllä huippu <3

Tänään Hilpalla oli Ratsuttaja käymässä, ja hän kehui vuolaasti pientä ratsuani! Miten ihanaa.

Ja sitten siirrymme tämän viikon huippukohtaan, eli NATIONS CUP -arvontaan! Paikan perjantain VIP:ssä on itselleen ja ystävälleen voittanut: Teija Kivimäki! Wo-hoo!! Teija, sinulle on laitettu FB-viesti aiheesta!

Ja sitten tuleekin jo seuraava tarjous: Helsinki Horse Show tarjoaa heinäkuun ajan SPECIAL PRICE FOR YOU!

Tarjous on perjantain 25.10. Kansainväliseen Avajaisnäytökseen (klo 14-23) hintaan 40,50 € (norm. 69,50 €). Linkki tässä:  https://www.ticketmaster.fi/event/250863?CL_ORIGIN=ORIGIN3

Ja: jos ostat lipun, olet mukana arvonnassa, jossa voittaja pääsee kaverinsa kanssa omaan VIP-aitioon katsomaan kisoja! Luokkien aikana mukanamme on asiantuntija kommentoimassa ratoja. Väliajoilla on tuote-esittelyjä ja tarjouksia. NYT LIIKKEELLE! Aitioon mahtuu kerralla 7 tyyppiä kavereineen.