Pukkilan keisarinnan seljässä. Kuva aamulta, näyttääkö laihemmalta?

Aivan pyytämättä ja yllätyksenä tuli reissu pukkilaan. Olin sopinut oppitunnin aamuksi Hilpan kanssa, mutta sus siunaa ja varjele, se olikin jotain aivan muuta. Intuitio, tuo ihmisen hyödyllisin työkalu, sanoi minulle aamulla, että laitas Katja grippihousut jalkaan, kun nyt on liian kuuma mennä enää chapseilla. Ja muuten et pysy kyydissä.

Niin, tässä välissä Hilppahan vaihtoi tarhaa ja alku menikin ihan kivasti, kun paikalla oli vain toinen uusista kavereista. Sitten toinen tuli kisoista ja sanoi Hilpalle, että nyt otat akka turpaan. Hilppa on onneksi rivakka likka ja pääsi melkein pakoon, mutta leukaan tuli pieni vekki. Oli myös kuulemma huudellut kammottavalla virtahepoäänellään vanhoille kavereille. Joudunkohan kohta maksamaan lisää tallivuokraa, kun Hilpalla on niin törkeä soundi?

Eilen illalla Hilppa (katso video) oli niin piipussa, ettei jaksanut nousta pikku jaloittelulle. Olikin kuulemma juossut ja huutanut koko päivän. Viehän se mehut. Tänä aamuna koko lössi rouskutteli täydessä ystävyydessä. Ne on nopeita nuo ponit.

Tänä aamuna sitten läksin pikkuisen ravia ennen kuin Ope tuli. Herran tähden, mikä kiito. Aivan hirveä vauhti ja aivan hirveä hössötys. Ope tuli ja laittoi sivuohjanomaiset remelit auttamaan Hilppaa rauhoittumaan päänsä kanssa. Ettei olla niin meikän käden varassa. No sekös suututti pientä hevosta. Taivas varjele mitkä pukkisarjat hän esitti joka niemennotkossa ja saarelmassa! Semmosia köyryselkähommia ja välillä jotain erikoisloikkia vaan. Sitten taas mentiin kuusi metriä hyvin ja uudestaan härökohtaus. Jokainen harjoitus tehtiin vain siihen pisteeseen, että hän suoritti sen siististi ja oikein. Kaikki onnistui lopulta, eikä tunnin kesto ylittänyt puolta tuntia. Sekä minä että Hildur oltiin molemmat ihan tyytyväisiä opin päätteeksi, mutta varmaan eri syistä. Hiki tuli myös molemmille, sekin eri syistä.

Sanon vaan niille, jotka harkitsee nelivuotiaan kanssa harrastamista, että GRIPPI PYLLYYN NIIN KUIN OLISI JO!

Huomenna juoksutellaan ja perjantaina tulee RATSUTTAJA! JUHUU! Viikonloppuna palkitsen pikkuhepan kunnon maastoretkellä.

Good times! (=en pudonnut)